Kell kategória: Érkezik a PocketBook Verse Pro

Pocketbook VerseA szeptember közepén érkező új PocketBook csúcskategóriás e-könyvolvasót számos hasznos tulajdonsága emeli ki a versenytársak szürke tömegéből.

A 6 hüvelykes E Ink Carta képernyővel, 1072 × 1448 pixeles (300 PPI) HD felbontással rendelkező PocketBook Verse Pro kényelmes olvasást biztosít anélkül, hogy a szemünket megerőltetnénk: az eszköz optikai jellemzői olyan közel állnak a nyomtatott oldalakéhoz, amennyire csak az egy elektronikus megjelenítő esetében lehetséges. A készülék E Ink kijelzője nem csillog a napfényben, így tökéletesen éles szöveget biztosít kültéri olvasáshoz is. Az energiahatékony E Ink technológia pedig akár egy hónapnyi olvasást lehetővé tesz egyetlen akkumulátorfeltöltéssel.

SMARTlight technológia és dark mode

Két további funkció, amely jelentősen hozzájárul a kényelmes olvasáshoz a SMARTlight és a sötét üzemmód. Kézi üzemmódban a SMARTlight lehetővé teszi a fényerő beállítását és a meleg vagy hideg tónusok kiválasztását, valamint a beállítások elmentését a későbbi egyszerű váltás érdekében. Automatikus üzemmódban a SMARTlight a napszaknak megfelelően állítja be a fényerőt és a színhőmérsékletet. A sötét üzemmód (dark mode) javítja az olvasási élményt gyenge megvilágítás mellett, így a háttér sötét, a szöveg pedig fehér lesz.

Text-to-Speech és hangoskönyvek

A PocketBook Verse Pro támogatja a Text-to-Speech funkciót, amely képes bármilyen szövegfájlt hangsávvá alakítani, és a 26 elérhető nyelv egyikén elmondani. Könyvolvasásról szöveghallgatásra váltani mindössze két kattintás, és az e-olvasó hangosan olvasni kezd, miközben a napi rutinunkat végezzük. A természetes hangzású hangok garantálják, hogy a könyv nem veszít a részletekből vagy a hangsúlyból, ehhez pedig magyar férfi (Attila) és női hang (Kinga) is elérhető.

A készülék hat népszerű hangformátumot is támogat, így hangoskönyvek hallgatásához is kiváló választás. A Bluetooth technológiának köszönhetően az e-olvasó egyszerűen csatlakoztatható vezeték nélküli fejhallgatóhoz vagy autós audiorendszerhez, így biztosítva a megszakítás nélküli felolvasást vagy akár a zenehallgatást.

IPX8 víz elleni védelem a korlátozások nélküli olvasáshoz

A PocketBook Verse Pro megfelel az IPX8 szabványnak, azaz az e-olvasó nem károsodna, ha 60 percig 2 méter mély édesvízben lenne. Ezért akár a fürdőben, akár a medence közelében olvasunk, belemerülhetünk kedvenc könyvünkbe anélkül, hogy aggódnunk kellene az e-olvasó víznek való kitettsége miatt.

Kompakt és vonzó kialakítás

A PocketBook Verse Pro kompakt, stílusos megjelenésű, és jól átgondolt ergonómia jellemzi. A mindössze 108×156×7,6 mm-es mérete kényelmes olvasást biztosít akkor is, egy kézzel tartjuk a készüléket. A vonzó azúrkék vagy szenvedélyes vörös színekben érkező e-olvasó érintőképernyője vagy alul található mechanikus gombja kényelmessé teszi az oldalak közötti navigációt is.

A magyar kereskedőknél várhatóan szeptember közepétől elérhető eszköz 169 eurós ajánlott nemzetközi áron kerül majd a polcokra.

Főbb paraméterek

  • Minden népszerű formátum átalakítás nélkül: az e-olvasó 25 formátumot támogat, köztük az összes leggyakoribbat: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF.
  • Adobe DRM támogatás: könyvek kölcsönzése online könyvtárakból az Adobe DRM technológiának köszönhetően.
  • Hat audioformátum támogatása: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B.
  • Akár egy hónapnyi munka egyetlen töltéssel.
  • PocketBook felhőszolgáltatás és wifi: vásárláshoz, szinkronizáláshoz és könyvtárkezeléshez.
  • 16 GB belső tárhely.
  • Automatikus képernyőforgatás.
  • Előre telepített szótárak: 11 nyelvkombináció, 42 kombináció pedig ingyenesen letölthető.
  • Könnyű és kompakt méret: a készülék súlya mindössze 186 g, vastagsága pedig 7,6 mm.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem jó most pc-gyártónak lenni

csü aug 31 , 2023
Előrejelzés szerint a személyi számítógépek globális piaca éves szinten 13,7 százalékkal, mintegy 252 millió darabra csökken az idén. Az amerikai kutatócég honlapjára felkerült jelentés ugyanakkor megjegyezte, hogy a javulás jelei mutatkoznak a piacon. Ennek hatására jövőre már nőnek a pc-eladások, mintegy 3,7 százalékkal, 261,4 millióra. Jitesh Ubrani, az International Data […]
IBM PC

És még ez is...