Katasztrófatűrő tároló-rendszer érkezik az Országházba

Kossuth-ter-parlament-orszaghazA 99999 Informatika Kft. szállíthat az Országgyűlés Hivatalának katasztrófatűrő Storage rendszert, amelyet telepítenie és üzembe is kell helyezni a társaságnak az Országház és az Irodaház szervertermeiben. A tender keretében két darab 3PAR 8200 SAN katasztrófatűrő tárolórendszert fognak üzembe helyezni, amihez még Peer Persistence és a Peer Motion szolgáltatásokat is telepítenek. A szerződés eredetileg becsült összértéke hatvanmillió forint volt, az informatikai társaság egy forinttal olcsóbb ajánlatával, 59 999 999 forintért nyerte el a szerződést. A pályázaton indult még az ALOHA Informatika Kft. és a T-Systems Magyarország Zrt.

Kislexikon
A Peer Persistence a HP olyan aktív-aktív fürtmegoldása, amely a normál ügyvitel megszakítása nélkül biztosít átlátható átállást (failovert) az adatközpontok között. A Peer Motion egy tárolóösszevonási (storage federation) szoftver.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kérdezzük meg a szolgáltatót a titkosítási lehetőségeinkrő, ha először használunk felhőt

pén jan 22 , 2016
Összegyűjtöttük az öt legfontosabb alapszabályt, amivel érdemes tisztában lenni, mielőtt valaki belevág a felhő alapú rendszerek használatába. 3. A titkosítás előnyei A titkosítás az egyik legjobb szövetségesünk, és nem lenne szabad opcionálisnak lennie, ha fájlok mozgatásáról van szó. Bár a támadásokat, adatlopásokat nem akadályozza meg, azonban megvédheti a vállalkozásunkat, és megmentheti […]
felhő

És még ez is...