Invitel: jelen vagyunk a hazai mobilszolgáltatásban

Invitel-Barta-AttilaBár többnyire a háttérben húzódik meg, az üzleti  tele- és infokommunikációs szektor jövőjének formálásában fontos szerepet kap a nagykereskedelmi, társszolgáltatói piac, mivel jellegénél fogva bizonyos trendeket, piaci mozgásokat hamarabb, közvetlenebbül érzékel, mint egy konkrét ügyfél kiszolgálását végző szakterület — mondta egy múlt heti háttérbeszélgetésen Barta Attila, az Invitel nagykereskedelmi igazgatóságának vezetője. Ennek alátámasztásaként megosztott néhány meglepő adatot. Mint elmondta az Invitel számos telekommunikációs szolgáltató cégnek biztosítja az alap-infrastruktúrát, e nélkül sokan nem is tudnának hatékonyan működni.

A legtöbb szegmensben (például KTV, Mobil) az Invitel a piacvezető, kétszáz ügyfelük, 9000 kilométer távközlési hálózatuk van, s mindezt folyamatosan fejlesztik. Barta kiemelte, hogy a legtöbb mobilszolgáltató használja az Invitel infrastruktúráját, ilyen értelemben tehát masszívan jelen vannak a hazai mobilszolgáltatásban azáltal, hogy az értéklánc egyre több nélkülözhetetlen elemét biztosítják. Hozzátette, a fejlesztéseik elsődlegesen arra irányulnak, hogy lépést tartsanak a piacon tapasztalható trendekkel, változásokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Lenovo bejelentette új Vállalati Innovációs Központját

ked nov 24 , 2015
A Lenovo bejelentette a Supercomputing 2015 konferencián (SC15) az új, pekingi Vállalati Innovációs Központját (EIC), amely 2016 elején nyílik meg. A Lenovo ugyancsak bejelentette, hogy kiszélesíti kapcsolatát a Barcelona Supercomputing Centre-rel, valamint hogy új partnere, az Oxfordi Egyetem lesz az EIC projektek során. A cég lerántotta a leplet több új […]

Friss, ropogós