Ingyen webshop a borászatoknak

Közvetlenül kapcsolja össze a Wineshop.hu online piactere a borfogyasztókat a termelőkkel, akik jelenleg induló költség nélkül hozhatják létre saját, testreszabható, online borboltjukat a Wineshopban – közölte az online boltot üzemeltető társaság.

Közleményük szerint az ehhez szükséges online borkereskedelmi megoldást a Futurion nevű magyar informatikai cég fejlesztette. A megoldás elsősorban azokat a kis- és közepes borászatokat célozza, amelyek még nem rendelkeznek saját webshoppal vagy profi online értékesítési infrastruktúrával. Megjegyezték, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) szerint a minőségi borokat előállító, vendéglátásba szállító hazai borászatok eladásai akár hatvan-nyolcvan százalékkal is visszaeshettek a koronavírus-járvány okozta gazdasági válsághelyzet miatt. A gyűjtőoldal segítséget jelenthet azon borászatoknak, amelyek nehéz helyzetbe kerültek a pandémia miatt. Az év végéig várhatóan harminc borászat kínálatához juthatnak hozzá a Wineshop vásárlói, 2021 végére a tervek szerint legalább 100 termelői borboltot érhetnek el a borkedvelők a gyűjtőoldalon keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Erdélyi váltja Drozdyt

csü dec 17 , 2020
Drozdy Győző nyugdíjba vonulását követően Erdélyi Márk veszi át a Telenornál a vállalati kapcsolatok divízió vezetését a jogi területért és vállalati reputációért felelős vezérigazgató-helyettesként. Erdélyi a jogi igazgatóság vezetése mellett különböző tisztségeket töltött be a vállalatnál az elmúlt tíz évben, így felelt az információbiztonságért, az üzleti megfelelésért, a hatósági adatszolgáltatásért, […]
Erdélyi Márk, a Telenor vállalati kapcsolatok divízió vezérigazgató-helyettes