Ingram Micro: új vezetők a nagykereskedőnél

A két informatikai nagykereskedő cég nemzetközi és magyar egyesülése után Virágh Attila irányítja új ügyvezető igazgatóként az Ingram Micro hazai csapatát, Lázár Ferenc régiós alelnökként vezeti a közép- és kelet-európai leányvállalatokat.

2016 tavaszán jelentette be az Ingram Micro az RRC kelet-közép-európai részlegének (RRC CEE) felvásárlását. A 2016 júniusában lezárult akvizíciót követő másfél évben az Ingram Micro és az RRC integrációja zajlott – mind régiós mind magyarországi szinten. A két magyar cég sikeres fúziója után, 2017 októberétől a két it-disztribútor egyetlen cégként folytatja működését Magyarországon. A változások a hazai cégvezetési struktúrát is érintették. Lázár, az Ingram Micro korábbi ügyvezető igazgatója a vállalat közép- és kelet-európai piacokért felelős regionális vezetője, alelnöke lett. Az RRC korábbi cégvezetője, Virágh pedig az Ingram Micro ügyvezetői igazgatói pozícióját tölti be. Az átállás részeként 2018 első negyedévében kettős ügyvezetés zajlik a cégnél, áprilistól Virágh egyszemélyben irányítja a nemzetközi it-nagykereskedő cég magyarországi leányvállalatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szinten tartanák a számítógépes szakemberek nettó bérét Romániában

vas febr 11 , 2018
A román kormány sürgősségi rendeletet fogad el csütörtökön azért, hogy legalább a 2017. decemberi szinten maradjon a számítógépes szakemberek nettó bére. Viorica Dancila miniszterelnök azt nyilatkozta, hogy a bértörvény alkalmazása után felmerült néhány probléma, amit gyorsan meg fognak oldani azért, hogy a társadalombiztosítási járulékok terhének a munkáltatóról a munkavállalóra történő […]

Friss, ropogós