Így csinálhatsz okostévét a butából

oldtvÚj Android Box forgalmazását kezdte meg az Evolveo, amely nemcsak okostelevíziót varázsol régi készülékünkből, de segítségével kedvenc Androidos alkalmazásainkat már nagy felbontásban, a televíziónkon is használhatjuk. Az EVOLVEO új készüléke négymagos, 2 GHz-es, ARM Cortex-A9 processzorral és 2 GB RAM-mal rendelkezik, amely kiváló teljesítményt és gyors működést biztosít, így a legújabb alkalmazások is akadálytalanul futnak rajta. A kimagasló grafikai teljesítményről és a tökéletes képminőségről a nyolcmagos grafikus processzor (Mali 450 GPU) gondoskodik, mg a telefonok, tabletek vagy más multimédiás lejátszók és a televízió közötti gyors és tökéletes kép- és hangátvitelt a Miracast szabvány alkalmazásával teszi lehetővé.

Az eszköz támogatja az UltraHD 4K videó felbontást és az új H.265/HEVC tömörítési formátumot, ezáltal a kedvenc telefonos alkalmazásainkat, nagy felbontású videóinkat, részletgazdag fényképeinket kompromisszum nélkül, kiváló minőségben élvezhetjük a televízió képernyőjén. Az előtelepített Kodi Home Theatre alkalmazás segítségével egy kattintásra multimédiás központ válik készülékünkből és lehetőség nyílik a digitális tartalmak teljeskörű kezelésére. Az Android 4.4 Kit Kat operációs rendszer és a Google Play támogatása pedig lehetővé teszi, hogy akár a legfrissebb alkalmazásokat is gond nélkül kezelhessük a készüléken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már verőember rendelő app is van

sze ápr 29 , 2015
Kínában nagy visszhangot keltett egy új okostelefonos alkalmazás. A Didi Da Ren (Didi emberei ütnek) nevű app arra szolgál, hogy ha valakinek verőemberekre van szüksége, akkor ezen keresztül megrendelheti azokat. Ex-katonák, gengszterek de karate edzők is rendelhetőek. Az árak sem túl magasak, ezeket a sérülésekhez igazítják és 30-75 euróig terjednek […]

És még ez is...