Hihetetlen mesével vertek át egy hiszékeny nőt

kalózzászlóKalóztámadásra hivatkozva több mint négymillió forintot csaltak ki egy kazincbarcikai nőtől.

Szerelmet színlelő szélhámos csapta a legyet egy kazincbarcikai nőnek, majd kalóztámadásra hivatkozva több mint négymillió forintot csalt ki tőle. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy az elkövető februárban egy közösségi oldalon ismerkedett meg a nővel. Bizalmi kapcsolatot épített ki vele, majd rövid idő elteltével üzenetekben anyagi segítséget kért. Arra hivatkozott, hogy a hajót, amelyen dolgozik, megtámadták a kalózok, de a kimenekítésekor sikerült két, aranyat és készpénzt tartalmazó dobozt megszereznie – ismertette az esetet a rendőrség. A csaló arra kért pénzt a nőtől, hogy postázni tudja a dobozokat. Miután már 1125 eurót (csaknem 440 ezer forintot) elutalt a sértett, újabb üzenetek érkeztek díjemelkedésre, vámdíjak változására hivatkozva, így a nő összesen 4,3 millió forintot folyósított a csalónak. A rendőrség ismeretlen elkövető ellen indított eljárást.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Félmilliárdos támogatást kapott az OPTIWELLA Kft.

ked ápr 9 , 2024
ShareTweetPinShare Az OPTIWELLA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 860 millió forintért fejlesztette a távközlési eszközöket feldolgozó, felújító üzemét. Az OPTIWELLA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elektronikai társaság 860 millió forint értékű fejlesztése nyomán új generációs kiszolgáló- és gyártókapacitások jöttek létre a különböző eszközöket feldolgozó, felújító üzemben. A projekthez a Magyarországon adózó magyar […]
Bakos Tamás ügyvezető igazgató, társtulajdonos beszédet mond az Optiwella Kft. beruházásának átadásakor, Szegeden 2024. április 8-án.

És még ez is...