Használat közben tölti vezeték nélkül gamer egereit a Logitech

Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech bemutatta két új technológiáját.

A Logitech G POWERPLAY a világ első, gaming egerek számára tervezett vezeték nélküli töltőrendszere, amely folyamatos töltést biztosít játék közben és azon kívül is, teljesen megszüntetve a dokkolás vagy a használat felfüggesztésének szükségességét. A második fejlesztés a Logitech G LIGHTSPEED technológia; egy évtizedek wireless-fejlesztésein alapuló end-to-end rendszeroptimalizáció, ami páratlan kapcsolatot és energiateljesítményt biztosít. A Logitech G két, a POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerrel kompatibilis gaming egeret is bemutatott, amiket a kategória zászlóshajójának szánnak: a Logitech G903 LIGHTSPEED és a Logitech G703 LIGHTSPEED vezeték nélküli gaming egereket.

A POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszer várhatóan 2017 szeptemberétől lesz elérhető 129 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. A Logitech G703 és G903 LIGHTSPEED vezeték nélküli gaming egerek a globális kiskereskedelemben várhatóan 2017 szeptemberének közepétől lesznek elérhetőek 119 és 179 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Országos videokonferencia-rendszer épül ki a közigazgatási szervek számára

csü jún 15 , 2017
A kormányzati szervek számára országos videokonferencia-rendszer kiépítésére hárommilliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) alkotta konzorcium. A rendszert várhatóan 2018 márciusára építik ki. A NISZ közlése szerint a megvalósítási szakaszba lépett az “Elektronikus megoldás az eltérő […]

Friss, ropogós