Harcsa Veronikával várja a gyerekeket a Microsoft

HarcsaVeronikaA Kódolás Órája nemzetközi mozgalom szervezői arra hívják fel a szülőket, cégeket, oktatási intézményeket és gyakorlatilag minden embert 4 és 104 éves kor között, hogy december 8 és 12. között szánjon egy órát a programozásra. A mozgalom egyik fő támogatója, a Microsoft idén először szervez programot a kódolni vágyó diákoknak: játékos programozásra várja őket december 12-én Harcsa Veronika énekesnővel, volt informatikussal.

Vidám, játékos hangulatú programozásra hívja a Microsoft Magyarország és a Technológiai Oktatásért Alapítvány a gyerekeket december 12-én, 14 órakor a Graphisoft Parkba, a Microsoft budapesti irodájába. Az eseményen két órát szánnak az informatikai szakemberek a kódolás alapjainak megismertetésére. A résztvevők találkozhatnak az énekes Harcsa Veronikával is, aki korábban informatika szakon tanult a Budapesti Műszaki Egyetemen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sokan vásárolnak szeretőjüknek titkos telefont

pén dec 12 , 2014
Korábban csak katonai célokra használhatták azt magyar találmányt, amely lehallgathatatlanná teszi a beszélgetéseket. Idén már a civileknek is lehetővé tették ennek megvásárlását — jelentette be a Secpone Europe Kft. Karácsony előtt annyira megnőtt az ilyen eszközök iránt a kereslet, hogy az egyik áruházban külön boltot is nyitottak a lehallgathatatlan telefonos […]
sexy

És még ez is...