Felakasztós üzemmód az új YOGA tabletekben

tabletxA Lenovo bejelentette a YOGA tablet termékvonalának bővítését. Első alkalommal szerepelnek a kínálatban windowsos modellek, 8 és 10 hüvelykes méretben. Az új modellek nagyfelbontású kamerákkal, Intel processzorokkal, nagysebességű wifivel és az Intel XMM 7160 modem révén opcionális 4G kapcsolattal rendelkeznek. Az új YOGA Tablet 2-t intuitívvá és szórakoztatóvá teszi, hogy a felhasználók használati szokásaihoz illeszkedő technológiákkal látták el. A felhasználók továbbra is használhatják a három eredeti üzemmódot – kézi, döntött és állvány –, most pedig felfedezhetik a negyediket, amelynél felakaszthatják tabletüket a tartalmak megjelenítéséhez. Válaszul a vásárlói visszajelzésekre, a Lenovo továbbfejlesztette az állvány módnál alkalmazott kitámasztót, hogy stabilabb legyen az eszköz, amikor ujjainkkal nyomogatjuk a tízpontos multitouch technológiájú képernyőt.

A készülékek teljesítményét is növelték az új tableteknél. Egy Intel Atom processzor támogatja a továbbfejlesztett hang és kamera funkciókat, köztük a tiszta hangzású, Dolby Audio és Wolfson Master HiFi technológiával támogatott két előlapi hangszórót, valamint a nyolcmegapixeles hátoldali kamerát. Ugyancsak felszerelték a tableteket egy sor kapcsolódási lehetőséggel: kétsávos wifivel, valamint egy micro USB On The Go (OTG) csatlakozóval, amely lehetővé teszi telefonok feltöltését (külön kábelt igényel). A készülékek 18 órás akkumulátor üzemidővel rendelkeznek. A YOGA Tablet 2 kétféle operációs rendszerrel vásárolhatók meg. Azoknak, akik hozzászoktak a Windows felületéhez és termelékenységéhez, a Lenovo a Windowst futtató, ébenfekete színű nyolc és tízhüvelykes modelleket kínálja. Az Androidot előnyben részesítők számára készítette a Lenovo a platina színű, nyolc és tízhüvelykes YOGA Tablet 2-t, valamint az új, 13 hüvelykes YOGA Tablet 2 Pro-t, amelyek az Android KitKat 4.4-et futtatják.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NetIQ tippek: négy tanács a biztonsági stratégia korszerűsítéséhez IV.

szo okt 11 , 2014
3. Ellenőrizzük, és szükség szerint korlátozzuk a kiemelt felhasználókat! A korrekt munkakapcsolat egyik alapja a kölcsönös bizalom. Azonban a kiemelt jogosultságokkal rendelkező felhasználókat mindenképpen ellenőrizni kell, hiszen túlságosan komoly károkat lehet okozni a rendszergazdai jogosultságok kihasználásával. Ezért érdemes a minimálisra korlátozni a kiemelt hozzáférést az Acive Directory, Windows, Linux és […]