Fantomas forog a sírjában: jön a Samsung Galaxy S21 széria

fantomas, fantomszürkeA Samsung Galaxy S21 széria most bejelentett három új készüléke, a Samsung Galaxy S21 5G, a Samsung Galaxy S21+ 5G, valamint a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G modellek január 28-án 23:59-ig rendelhetők elő a Telenornál.

A Samsung Galaxy S21 5G modell háromféle – fantomszürke, fantomfehér, fantomlila – színben, a Samsung Galaxy S21+ 5G és a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G készülék Fantomfekete és Fantomezüst színben lesznek kaphatók. A Samsung Galaxy S21 5G és a Samsung Galaxy S21+ 5G készülékek előrendelésekor ráadásként két kiegészítő jár. A Galaxy Buds Live az első vezeték nélküli Galaxy fülhallgató, amely aktív zajszűrés funkcióval rendelkezik. A Galaxy SmartTag az első okos követőcímke a Samsung kínálatában. A kicsi és könnyű, rövid hatótávú nyomkövető eszköz akár pénztárcára, táskára vagy kulcscsomóra is rátehető. A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G modell mellé a Galaxy Buds továbbfejlesztett verziója, a Galaxy Buds Pro vezeték nélküli, professzionális hangzású fülhallgató és a Samsung Galaxy SmartTag okos követőcímke jár. A ráadás termékeket a megrendelt készülékek kézhezvételét követően, a Samsung Members alkalmazásban lehet igényelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Fordulat a pc-eladások terén

hét jan 18 , 2021
Tíz éve a legjelentősebben bővültek a pc-eladások tavaly a világon a koronavírus-járvány miatt megnőtt kereslet hatására – derül ki három vezető ágazati cég adataiból is. Az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára felkerült adatok szerint a személyi számítógépek értékesítése világszerte 13,1 százalékkal, 302 millió 605 […]
IBM személyi számítógép

És még ez is...