Ezzel vége a térerő keresgélésének

1

wifiA tajvani ZyXEL piacra dobta az üzleti felhasználók részére tervezett új, 802.11ac duális hozzáférési pontját (AP). Az intelligens wifi lefedettséget biztosító hozzáférési pont okos antennájával a felhasználók igényeire szabva dinamikusan osztja el a jelet a hálózati eszközök között. Az okos antennával felszerelt AP a 802.11g/n hálózatról könnyedén állítja át a 802.11ac wifi rendszerbe a meglévő eszközöket, biztosítva az egyenletes jeleloszlást és folyamatos hálózatfejlesztést a kis- és középvállalkozások részére.

„A WAC6500 termékünkkel egy jól kidolgozott megoldást akartunk ügyfeleinknek nyújtani, amellyel lefedjük a legtöbb kis- és középvállalkozás Wi-Fi szükségletét. A vezeték nélküli eszközök iránti igény folyamatosan növekszik, ami egyben a wifi hálózatok üzleti felhasználásának piacát is jelentősen felduzzasztotta” — mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. Hozzátette, korábban megszokott volt, hogy az irodában a felhasználók keresgéltek a minél nagyobb lefedettség után – ma a wifi hozzánk jön. A WAC6500 eszközzel az intelligens antennáknak köszönhetően kevesebb hozzáférési ponttal is egységesebb lefedettség érhető el.

One thought on “Ezzel vége a térerő keresgélésének

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar szoftver a Microsoft felhőjében

sze ápr 6 , 2016
A Balabit bejelentette a Shell Control Box (SCB) tevékenység felügyeleti megoldásának legfrissebb verzióját, amely mostantól a Microsoft felhős piacterén, az Azure Marketplace-en is elérhető. Az SCB 4 F2 verzióját San Franciscóban az RSA 2016 konferencián mutatta be először a vállalat, egyik legfontosabb újdonsága pedig a Microsoft Azure nyilvános felhő platformjának […]
felhő

És még ez is...