Érkezik az iPhone X a Magyar Telekomhoz

A Magyar Telekom bejelentette, hogy mától árusítja az Apple iPhone X készülékét. Az iPhone X készülékek október 27. péntektől előrendelhetők, illetve november 3. péntektől megvásárolhatók a társaság weboldalán.

Az iPhone X csupa üveg és rozsdamentes acél dizájnnal, 5,8-inches Super Retina kijelzővel, a gépi tanulást lehetővé tevő neurális motorral ellátott A11 Bionic chip-el, kiterjesztett valóság funkcióval, 3D játék élménnyel, vezeték nélküli töltővel és Face ID képességgel érkezik, mely utóbbi segítségével biztonságosan és innovatív módon történik a készülék kijelzőjének feloldása, a készülékbe való bejelentkezés és a fizetés funkció használata. A Face ID képességgel ellátott TrueDepth kamera lehetővé teszi az előlapi kamera Portrait módban és Portrait Lighting megvilágítással történő használatát, amivel gyönyörű szelfiket készíthetsz a mélységélesség funkció alkalmazásával. Az Animoji-képes kamera egyidejűleg több mint ötven különböző arcizom mozgását elemzi és ezzel teljesen új, szórakoztató módon kelti életre az emojikat. Az újratervezett kamera kettős optikai képstabilizátort, új színszűrőt, mélyebb pixeleket és az Apple által tervezett és továbbfejlesztett képjel processzort is tartalmaz. A készülék Portrait Lighting megvilágításban is működő Portait módjával fantasztikus képeket és filmeket lehet készíteni. A két, ezüst és “kozmosz” szürke színű csupa üveg elő,- és hátlap anyaga strapabíróbb védelmet biztosít az okostelefonnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Balog szerint a digitalizálással XXI. századi rendszerré válik az egészségügy

szo okt 28 , 2017
A gyógyítást és a gyógyulást is érezhetően gyorsabbá, biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tevő, XXI. századi rendszer indul el az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (EESZT) november elsejei bevezetésével – hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere egy napokban megrendezett konferencián. Balog Zoltán emlékeztetett arra, hogy az első szakaszban, november elsejétől a háziorvosok, a […]

Friss, ropogós