Eltűnt az internetről a Zoom.hu

zoom.huMég néhány nappal ezelőtt is az volt olvasható a zoom.hu-n, hogy: “Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. – Strat-Pol Kft.” Ma már egy egyszerűbb szöveg fogadja az archívumot olvasni vágyót: még nincs weboldal feltöltve.

A Zoom.hu-t Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő alapította. Először 2008-ban próbálkozott meg hírportál üzemeltetésével. A megszűnés után 2017 nyarán indította be újra a portált. Az index.hu információja szerint 2018-ban Tarjányit első fokon, nem jogerősen két év, öt évre felfüggesztett börtönre ítélte a Fővárosi Törvényszék egy 2010-es, négyszeázmilliós csalási ügy miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Most 6,7 milliárd forintért fejlesztik a MÁK informatikai rendszerét

szo júl 18 , 2020
Korszerű államháztartási informatikai rendszert fejleszt a Magyar Államkincstár (MÁK), amivel teljesen megújul a költségvetés végrehajtásának informatikai eszközrendszere; az új informatikai rendszer új szintet jelent a kormányzati döntéshozatal támogatásában és a nyilvános adatszolgáltatásban – jelentette be Tavaszi Zsolt, a MÁK államháztartási ügyekért felelős elnökhelyettese. Elmondta: a beruházást az Európai Unió támogatásával […]
Magyar Államkincstár