Élő kernelfoltozás a SUSE linuxban


A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Live Patching világszerte elérhetővé vált minden ügyfél számára. A megoldás segítségével a vállalatok úgy telepíthetik a hibajavításokat és frissítéseket, hogy nem szükséges leállítaniuk és újraindítaniuk a rendszereket. Így folyamatosan naprakészen, a gyártó által is támogatott patch szinten tarthatják a szoftvereket anélkül, hogy várni kellene egy következő karbantartási leállásra.

„A SUSE Linux Enterprise Live Patching projektre azért is kiemelten büszkék vagyunk, mert az alapjául szolgáló kGraft technológia a SUSE szakembereinek saját fejlesztése. A megoldásnak köszönhetően zökkenőmentesen futhatnak a kritikus alkalmazások, ami számos különböző területen komoly jelentőséggel bír, a nagyvállalatok napi működésétől kezdve egészen a tudományos kutatásokig” – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A foci EB felpezsdíti a játékeladásokat is

pén máj 20 , 2016
Nemcsak a sörmárkák, az elektronikai cikkek és a sportmárkák, hanem a számítógépes játékok forgalmára is jelentős hatással van a futball Európa-bajnokság. A foci lázhoz köthető játékvásárlás a Formatex szerint akár egy átlagos nyári havi forgalom dupláját is jelentheti, felmérésük szerint a foci és a magyar válogatott népszerű, jó presztízsű márkának […]
stadion

Friss, ropogós