Előbb ellenőrizd a kompatibilitást: így frissíts Windows 10-re

kompatibilisA szlovák ESET bejelentette, hogy a Windows platform alatt működő otthoni (7-es és 8-as verzió) és üzleti (5-ös és 6-os verzió) megoldásai kompatibilisek a Microsoft legújabb operációs rendszerével is. A Windows 10 telepítése során azonban érdemes néhány biztonsági lépést megtenni vagy átgondolni.

1. Hardver és szoftver kompatibilitás ellenőrzése: A „Windows 10 beszerzése” alkalmazás beépített ellenőrző programja segítségével meggyőződhetünk, hogy számítógépünk és a telepített alkalmazásaink megfelelnek-e a Windows 10 támasztotta követelményeknek. Ha bármilyen problémát érzékel, érdemes elgondolkodni a frissítés elhalasztásán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A telefon csak telefonálásra való?

pén júl 31 , 2015
Bár a felnőtt magyar internetezők többsége egyre hatékonyabban és egyre több tevékenységre használja a netet és a kapcsolódó technológiákat, a digitális jártasság (kompetenciák) terén még van hová fejlődniük. Különösen igaz ez az okoseszközök kapcsán, az általuk nyújtott lehetőségeket korántsem használják ki teljes körűen. A netezők azonban nyitottak is a fejlődésre, […]

És még ez is...