Dolowschiák a Stratis információbiztonsági üzletágának élén

A Stratis Vezetői Informatikai Tanácsadó Kft. az elmúlt évek stratégiáját folytatva újabb cég üzleti kompetenciáit vonja be a portfoliójába. Október elejétől a B-Trust iSEC információbiztonsági szaktanácsadócéggel működnek szorosan együtt, a B-Trust iSEC vezetője, Dolowschiák Márk pedig egyúttal a Stratis újonnan létrejövő információbiztonsági üzletágának vezetője lesz.

A B-Trust iSEC csatlakozásával olyan új kompetenciákkal bővül a Stratis üzleti portfoliója, mint az EU-s Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) való megfelelőség kialakítása, biztonsági adattárházak létrehozása, adatszivárgási megoldások bevezetése, illetve a hazai piacon egyedülállónak számító it-biztonsági szervezetek költséghatékonysági szempontból történő átvilágítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csaló vírusirtóra figyelmeztet az NMHH

vas okt 15 , 2017
Az emeltdíjas csaló vírusirtók egyre több előfizetőt károsítanak meg, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) három esetben rendelte el az emeltdíjas telefonszámok felfüggesztését, amelyekkel elkövették a csalásokat – mondta Karl Károly, az NMHH)hírközlés-felügyeleti főosztályvezetője. Mint elmondta, az eddig felfüggesztett három szám 11 tartalomszolgáltató legalább ennyi különböző szolgáltatásához biztosított […]
Karl Károly, NMHH