Door-Szabó növeli majd a Httpool piaci részesedését

Door-Szabó Nóra HttpoolMagyarországon is erősíti jelenlétét a már 42 országban social média hirdetési lehetőségeket kínáló Httpool. Door-Szabó Nóra a Central Média csoporttól, értékesítési igazgatói posztra érkezett 2021 augusztusában. Door-Szabó több, mint tizenöt éves múlttal rendelkezik az értékesítés és a marketing területén. Tapasztalatait a Juventus Rádiónál, a Forbes és Central Média kiadóknál, és több más médiacégnél szerezte, digitális tapasztalataival a Central Médiát képviselte az IAB-ban. Door-Szabó üzleti kommunikációs szakot végzett a Zsigmond Király Főiskolán. Nem csak az értékesítés, hanem újfajta marketing megoldások területén is otthonosan mozog. A Httpoolnál elsődleges feladata a piaci részesedés növelése, a terjeszkedés lesz.

A Httpool partnere a LinkedIn és a Twitter közösségi oldalaknak és a Spotifynak. A cég továbbá a Snapchat és Tiktok közösségi videomegosztó platformokat is képviseli magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az igazi gyermekvédelem: takard le a csemete webkameráját

pén szept 3 , 2021
A videohívások, a szelfik, a vlogolás, valamint telefonjaink és számítógépeink apró kamerái olyan könnyűvé teszik a kapcsolattartást, amennyire csak lehet. Ezt a fajta szabadságot pedig különösen élvezik a gyerekek és a tizenévesek. Viszont nem csak az emberi kapcsolatok profitálnak ebből a technológiából – kiberbiztonsági szakértők szerint a szélhámosok is gyorsan […]