Díjat nyert a vlogger kamera: Sony az EISA 2020-on II.

Sony vlogger kameraA Sony idén öt díjat kapott a fogyasztói technológiákra szakosodott Európai Kép és Hang Szövetségtől (EISA). A Sony Vlog Kamera ZV-1 is elismerésben részesült.

Az innovatív kompakt kamerát elsődlegesen az influenszer, tartalomgyártó és vlogger közösség számára fejlesztették ki, akik így a kimagasló minőségű 4K-s videófelvétel és az S-Log gammavezérlés, valamint a Bokeh kapcsoló és „Product Showcase Setting” funkciókat a lehető legnagyobb mértékben képesek kihasználni. A magas minőségű, beépített, háromkapszulás irányított mikrofon szélfogóval egészül ki a kültéri felvételkészítéshez; a mikrofoncsatlakozó és az MI papucs révén tetszés szerint választható hozzá ráadás mikrofon. A ZV-1 emellett egyedülálló fényképezőgép is, gyors AF rendszerrel és sokoldalú, elforgatható LCD-kijelzővel rendelkezik. A miniállvánnyá is alakítható beépített, vezetéknélküli távirányítóként is funkcionáló markolat segítségével a ZV-1 egy kiváló produkciós eszköz, amely könnyed tartalomkészítésre ad lehetőséget a vloggerek számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hőkamerás drónok röpködnek az osztrák-magyar határon

ked aug 25 , 2020
Tesztjelleggel drónokkal figyelik az osztrák-magyar és az osztrák-szlovén határszakaszt augusztus végétől. A projekt célja az illegális bevándorlás, az embercsempészet kiszűrése és megakadályozása – számol be az orf.at nyomán a Cyberpress.hu. Az említett határszakaszokon újszerűnek számító drónok általi kontroll során, az általik közvetített felvételek alapján az osztrák rendőrök forrónyomon indulhatnak el […]
quadkopter, drón

És még ez is...