Még pár nap, és fülig ér Galaxy Buds Live

Galaxy Buds LiveA Samsung új fülhallgatója a napokban érkezik a magyar boltokba. A gyártó közleménye szerint a Galaxy Buds Live egyedülálló kialakítással érkezik: az egyedi formavilág ugyanis semmilyen korábbi fülhallgatóhoz nem hasonlítható. A Samsung teljesen átalakította a hagyományos formatervezést és a belső elemeket vízszintesen rendezte el, így a fülhallgató annyira kiválóan illeszkedik a felhasználók fülébe és annyira természetes kinézetet kölcsönöz a viselőjének, hogy az már-már istenkísértés, hiszen az ergonómusok heroikus munkájának hála a Galaxy Buds Live akár egész napos használat esetén is kényelmes marad. Sose hinnék, de a gyártó közleménye szerint a Galaxy Buds Live-ot arra tervezték, hogy életre keltse a hangokat.

Az AKG szakértelmének és a Samsung hardverinnovációs tapasztalatának köszönhetően a Galaxy Buds Live magával ragadó hangélményt biztosít. A 12 mm-es hangszóróval és a basszus hangnyílással úgy szólal meg a zene, ahogy azt az előadók megálmodták. A három mikrofonnal és Hangfelvevő egységgel ellátott fülhallgatók felismerik a felhasználó hangját és gondoskodnak arról, hogy mindig érthető és tisztán hallható legyen a telefonban. A Galaxy Buds Live erőteljes akkumulátorral érkezik. Teljesen feltöltve a fülhallgató akár hat órányi lejátszásra képes, a töltőtok pedig többszöri töltéssel, összesen akár 15 órás zenei élményt biztosít. Amennyiben a felhasználóknak nincs ideje egy teljes töltésre, öt perc alatt akár egyórányi üzemidő érhető el. A Galaxy Buds Live Magyarországon 2020. augusztus 21-től lesz elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akkora bejelentés jön, hogy felfüggesztették a 4iG-részvényeinek hétfői kereskedést

hét aug 17 , 2020
Felfüggesztette a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója a 4iG-törzsrészvények, illetve a meghatározott származtatott eszközök tőzsdei kereskedését hétfőre, a kereskedési idő kezdetétől, a kibocsátó kérésére. A BÉT azt közölte honlapján, hogy a kibocsátótól augusztus 14-én kapott tájékoztatás szerint a felfüggesztés időtartama alatt a 4iG olyan tájékoztatást tesz közzé, amely az értékpapírok árfolyamát […]
4iG