Csomagautomaták kerülnek a MÁV-VOLÁN-csoport állomásaira

GLS csomagpontA GLS Hungary és a MÁV-VOLÁN-csoport együttműködésének köszönhetően 37 forgalmas helyszínre – vasút-, Volánbusz- és HÉV-állomásokra – telepítenek GLS Automatákat.

A kényelmes csomagkézbesítési igények kiszolgálása érdekében írt ki az elmúlt év végén országos szintű, csomagautomaták telepítésére és üzemeltetésére vonatkozó pályázatot a MÁV-VOLÁN-csoport. A pályázat év elején eredményesen lezárult, a legelőnyösebb ajánlatot a GLS Hungary nyújtotta be. A GLS több mint 1150 csomagautomatával rendelkezik Magyarországon.

A GLS idén összesen 37 forgalmas állomásra telepít csomagautomatákat. A csomaglogisztikai szolgáltató ezzel a megoldással szeretne kedvezni a közösségi közlekedést választó utazóknak, akiknek nincs lehetősége munkaidőben intézni a csomagszállítását, illetve otthon várni a futárt. Az új automatáknak köszönhetően mostantól munkába menet vagy hazafelé úton is számos helyszínen, könnyen megoldható lesz a csomagfeladás-, illetve átvétel.

Már nyolc vasútállomáson (Hajdúszoboszló, Kisvárda, Püspökladány, Pécs, Siófok, Keszthely, Sárvár, Szeged), valamint a programban szereplő öt HÉV-állomáson és megállóhelyen (Gödöllő, Palotakert; Mátyásföld, Imre utca; Ráckeve, Tököl, Szentendre) használhatók az eszközök. A telepítési munkálatok jelenleg is zajlanak. Hamarosan a fennmaradó 24 helyszínen is kihelyezik az automatákat. Olyan forgalmas csomópontokra is kerülnek csomagautomaták, mint a Déli, a Nyugati és a Keleti pályaudvar. De nem marad ki a székesfehérvári vasútállomás, a gödöllői és a pécsi Volánbusz-állomás. Az együttműködés keretében összesen 26 vasút-, hat Volánbusz- és öt HÉV-állomáson helyeznek üzembe automatákat.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elszúrta Bankman-Fried: Házi őrizetből börtönbe került

vas aug 13 , 2023
A bíróság börtönre változtatta Sam Bankman-Fried házi őrizetét, mert a gazdasági bűncselekményekkel vádolt üzletember megsértette a házi őrizet feltételeit. A New Yorkban meghozott döntés után a csődbe ment FTX kriptovaluta-vállalkozás alapítóját bilincsben vezették el a bíróságról. Lewis A. Kaplan bíró úgy fogalmazott, hogy alapos indokok merültek fel a börtön elrendelésére, […]
Sam Bankman-Fried

És még ez is...