Cipőt a cipőboltból, okostelefont az okostelefonboltból

1

A karácsony slágertermékei várhatóan idén is a tabletek és az okostelefonok lesznek világszerte. A Xeroxhoz vásárlási szokásokat vizsgáló kutatóvállalata, a WDS az ünnepek közeledtével arra volt kíváncsi, hogy hol vásárolnak a fogyasztók. A WDS szakemberei több száz, minden korosztályt érintő, személyes megkérdezésen alapuló interjút készítettek az amerikai vásárlókkal, hogy pontos képet kapjanak arról, az emberek mely okos készüléket veszik meg és miért. Arra a kérdésre, hogy hol vásárolják meg ezeket a terméket a többség (67 százalék) úgy válaszolt, hogy boltban, ahol szakmai segítséget kaphatnak és a készülékeket is kezükbe vehetik. Bár egyre többen shopingolnak a világhálón, okostelefonokat még csak a megkérdezettek 19 százaléka szerezi be a netről.

One thought on “Cipőt a cipőboltból, okostelefont az okostelefonboltból

  1. Én elmentem körbenézni a boltokba, utána meg neten informálódtam, hogy hol van a legjobb ajánlat. Végül a Media Marktól rendeltem meg egy Galaxy Tab 2-t. Gyorsan és ingyen kihozták, sikerült elkerülnöm a tömeget vásárláskor, szóval nekem ez volt a legkényelmesebb és legjobb megoldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kulcs-Soft: vége az ingyenebédnek

pén dec 20 , 2013
ShareTweetPinShareA Kulcs-Soft Nyrt. 2014. január elsejétől visszavonja az ingyenesen használható, Free’d nevű termékeit. A jövőben megegyező vagy nagyobb funkciójú, teljes értékű, reklámmentes szoftverre válthatnak a beetetett felhasználók. A korábban a társaságban megbízó minden érintett részére kimagaslóan kedvezményes vásárlási opciót ajánl alternatívaként. Az ingyenes termékéről teljes értékű, teljes körű terméktámogatással rendelkező […]
Kulcsár Tibor Kulcs-Soft

És még ez is...