Hiroki: továbbra is fontos a mobil részleg

Hiroki-TotokiA Sony Mobile új elnök-vezérigazgatója, Hiroki Totoki is színpadra állt, és megosztotta a Sony Mobile jövőjéhez kapcsolódó terveit. Az innováció irányaként a fogyasztói igények még teljesebb figyelembe vételét és a friss, nyitott vállalkozói szellemiséget nevezte meg. „Elérkeztünk a ponthoz, amikor a még teljesebb fogyasztói élmény biztosítása azt jelenti, hogy túl kell mutatni a piacon jelenleg elérhető megoldásokon” – mondta az elnök-vezérigazgató. „Újra kell értelmeznünk a termékek által kínált kommunikációs lehetőségeket, melynek eredményeként még gazdagabb élményeket kínálhatunk a fogyasztóink számára. A Sony Mobile csapatában megtalálhatóak azok az innovátorok, akik megteszik az ehhez szükséges lépéseket” – folytatta Totoki.

„A mobil részleg továbbra is kiemelten fontos része a Sony Groupnak. Ennek nagyon egyszerű oka van. Az okostelefonok, a tabletek, a SmartWear kiegészítők és a mobil szolgáltatások szorosan kötődnek a mindennapi életünkhöz. Gyakran ezek az eszközök, amelyeket utoljára látunk, mielőtt lefekszünk, és először nézünk meg, mikor felkelünk”- tette hozzá Kazuo Hirai a Sony Corporation elnök-vezérigazgatója. „A Sony mindig olyat alkot, melyet még más nem. Ennek megfelelően a Sony Mobile a jövőben is ennek szellemiségét megőrizve folytatja fejlesztéseit, amellyel az célja, hogy az igazi szórakozást és „wow” élményt biztosítsa a felhasználók számára világszerte” – jelentette ki Totoki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már semmi sem szent: megtámadták egy lengyel katolikus honlapot

sze márc 11 , 2015
Hackertámadás érte hétfőn a krakkói Szalézi Önkéntes Misszióközpont (SWM) honlapját, a lengyel sajtó szerint ez az első olyan lengyelországi számítógépes támadás, amely az Iszlám Államra hivatkozik. Az SWM weboldalán hétfő reggel az Iszlám Állam zászlója és egy angol nyelvű felirat jelent meg. A felirat jelentése: az Iszlám Állam által meghekkelve, […]