Bő 800 ezer hirdetés került fel a Jófogásra tavaly havonta

apróhirdetésHavonta átlagosan 817 ezer hirdetést adtak fel a felhasználók a Jófogáson tavaly, ez naponta közel 27 ezer új hirdetést jelent.

Az online apróhirdetési portál közlése szerint naponta átlagosan csaknem 390 ezer aktív látogatást regisztráltak az oldalon 2023-ban. A legnépszerűbb keresőszó évek óta az „ingyen elvihető”, ez tavaly sem változott. Az élbolyban található még az elektromos kerékpár és elektromos roller, a fűnyíró traktor, a konyhabútor, a hangfal, az utánfutó és a galamb is. A legkeresettebb kategóriák között vannak a háztartási nagygépek, a növények, az építőanyagok, a számítástechnika és a szerszámok, eszközök. A portál tapasztalatai szerint a magyar internetezők egyre inkább, szinte minden termékkategória esetében a másodpiac felé fordulnak, aminek vannak pénzügyi, valamint a tudatossághoz, fenntarthatósághoz köthető okai is. A Jófogás közel 1,5 millió aktív hirdetéssel havonta csaknem kétmillió felhasználót ér el.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bővebb már alig lehet a "GLS XXL" szolgáltatása

sze jan 24 , 2024
ShareTweetPinShareA GLS Hungary bővítette az akár nyolcvan kilogrammos küldeményekre vonatkozó „GLS XXL” szolgáltatását: már nem csak a megrendelt fehéráruk házhoz szállításával, hanem ezzel egyidőben a használt, cserélendő eszköz elszállításával is meg lehet bízni a céget. A GLS Hungary 2023 áprilisában vezette be „GLS XXL” szolgáltatását, amellyel a vállalat már nem […]
GLS

És még ez is...