Az orosz Arenadata a tőzsdére menne

ArenadataAz Arenada Software LLC orosz adatgyűjtő és adattároló platformok fejlesztője 2024-ben kíván tőzsdei bevezetést indítani a moszkvai tőzsdén – közölte három orosz pénzpiaci forrás a Reutersnek. A vállalat később közölte, hogy a különböző lehetőségek között fontolgatja a tőzsdei bevezetést, aminek a pontos időpontja még kérdéses. „Az Arenadata különböző üzletfejlesztési lehetőségeket és opciókat mérlegel az it-ipar legjobb munkatársainak bevonzására… A nyilvános tőkepiachoz való hozzáférés nem kizárt, mint az egyik lehetőség. Sőt, úgy véljük, hogy egy ilyen lépés minden gyorsan fejlődő informatikai vállalat számára természetes fejlődési szakasz” – áll az Arenadata közleményben.

Az Arenadatá-t 2016-ban alapították a Pivotal és a Mirantis it-cégek egykori alkalmazottai, hogy nyílt forráskódú megoldásokat, saját szakértelmüket, valamint a Szilícium-völgyből és Európából származó adaptált legjobb gyakorlatokat használva egyetlen vállalati adatplatformot hozzanak létre. Manapság az Arenadata nyílt forráskódú szoftvertermékeket kínál egyetlen Arenadata Enterprise Data Platformba (EDP) integrálva, kiszolgálja a világ nagyvállalatait partnereivel: vezető it-cégekkel, felhőszolgáltatókkal és rendszerintegrátorokkal. A társaság aktív tagja annak a nyílt forráskódú közösségnek, amely segíti az Apache Software Foundation (Apache Ambari, Apache Bigtop, Apache PXF), a Yandex ClickHouse projektjeit, és a világ egyik legnagyobb Greenplum Database közreműködője.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Stratégiailag: Együttműködik az NMHH és a HÉT

szo dec 30 , 2023
ShareTweetPinShareEgyüttműködési keretmegállapodást kötött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT). A hatóság közleménye szerint a két szervezet a folyamatos tudományos és szakmai konzultációk mellett – többek között – a fogyasztói tudatosság erősítését tűzte célul. Koltay András, az NMHH elnöke a megállapodás kapcsán hangsúlyozta: a […]
kézfogás

És még ez is...