Az Amazon külön oldalt indított a Franciaországban gyártott termékeknek

Franciaországban gyártottKülön oldalt indított a Franciaországban gyártott termékeknek hétfőn az Amazon internetes kiskereskedelmi vállalat francia nyelvű oldalán, miután a koronavírus-járvány felerősítette a hazai termékek iránti keresletet Franciaországban. A Fabriqué en France (Franciaországban gyártott) megjelölésű termékek oldala az amazon.fr nyitóoldaláról érhető el, és mintegy 230 ezer terméket kínál a játékoktól kezdve az írószereken át a higiéniai és a barkácsolási cikkekig. Az internetes értékesítési cégnek már korábban is voltak hasonló kezdeményezései; 2018 novemberében indította el a “termelők üzletét”, ahol Franciaországban gyártott élelmiszeripari termékeket árusít, 2020 novembere óta pedig “a francia vállalkozók butikja” oldalon a francia kis- és középvállalkozók által kínált termékeket mutatja be.

Az Amazon rendszeresen helyezi előtérbe a kis és közepes francia vállalkozásokat, amelyek szívesen forgalmazzák termékeiket az internetes értékesítési oldalon, miközben más francia kereskedelmi hálózatok azzal vádolják az Amazont, hogy az internetes kereskedelemben egyre nagyobb teret nyer, s emiatt a lezárások alatt bojkott-kampányok is indultak a cég ellen. Egy évvel ezelőtt Zöld-párti és baloldali francia városvezetők, élükön Anne Hidalgo párizsi főpolgármesterrel, valamint a kulturális élet szervezetei és közszereplők petícióban kérték a franciáktól, hogy ne az Amazon internetes oldalon intézzék a karácsonyi vásárlásaikat, inkább a lakhelyükhöz közeli üzletekben vásárolják meg az ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szusit és fagylaltot is szállítanak izraeli drónok egy teszt során

sze okt 13 , 2021
A kereskedelmi és orvosi drónok közlekedését szabályozó rendszer tesztelése során szusit, fagylaltot és vérkészítményt is a levegőben szállítanak ki Izraelben – írta a The Jerusalem Post. A repülésirányítás légi folyosóihoz hasonlóan, központi irányítással működő, drónközlekedést szolgáló úttörő rendszer tesztelésének harmadik fázisa zajlik a tervbe vett nyolcból, melyben Tel-Avivban és környékén […]

Friss, ropogós