Az Acer bejelentette a Liquid Z6E okostelefont

Az Acer bemutatta az új alsó-középkategóriás Liquid Z6E okostelefont. A Liquid Z6E 5MP-s hátlapi és két megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. Az Acer Liquid Z6E okostelefon négymagos Mediatek MT6580 lapkakészlettel, egy gigabájt memóriával és nyolc giga tárhellyel rendelkezik. A telefonon Android OS v6.0 (Marshmallow) rendszert fut, és Li-Ion 2000 mAh akkumulátorral érkezik. A telefon öt hüvelyk méretű IPS kijelzője 720×1280 pixel felbontású, súlya 165 gramm. A készülék rendelkezik BlueLightShield technológiával, ami csökkenti a kék fénysugárzást, továbbá bármikor testre szabhatók a színárnyalatok és a fényerő is. Az Acer BlueLightShield csökkenti a szem fáradását azáltal, hogy a kék fénysugárzást redukálja használat közben.

Színprofilok
• Low Reduction: redukálja a kék fénysugárzást, méghozzá 18 százalékkal. Ez effektíve olyan, mintha egy kék fénysugárzás elleni szemüveget viselnénk.
• Mid Reduction and High Reduction: csökkenti a kék fény kibocsátást, 34, illetve 54 százalékkal.
• Long Hour Mode: professzionális optikusok által hangolt profil, mely csökkenti a szem fáradását, kibővített periódusokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az USA-ban a Netflix már legyőzte a DVD-felvevőket

csü márc 9 , 2017
A Netflix digitális műsorszóró újabb mérföldkőhöz érkezett: egy felmérés szerint már több amerikai háztartásnak van Netflix-előfizetése, mint digitális videorögzítője (DVR). A megkérdezett amerikai felnőttek 54 százaléka állította, hogy háztartásában van Netflix, míg digitális felvevővel 53 százalékuk rendelkezik – derül ki a Leichtman Research Group (LRG) éves felméréséből, amely a filmrendelésekkel […]
Netflix

Friss, ropogós