Átadták az idei DELFIN Díjakat

taxixA Magyar Telekom immár tizenhatodszor ítélte oda a DELFIN Díjakat. A Fenntartható innováció kategóriában a már 2012-ben is DELFIN-díjas Budapest Taxit üzemeltető RT 5 Taxi Holding kapta az elismerést, amely létrehozta az ország első „zöld”, környezetbarát taxiflottáját, és elsőként szerzett be elektromos taxikat. Klímavédelemmel kapcsolatos beruházás és fejlesztés területén a zsűri az Ericsson Magyarország Take-Back termékvisszavételi programját értékelte kimagaslónak, amelynek köszönhetően megvalósulta mobilhálózatok modernizálása során leszerelt berendezések újrahasznosítása.

Az Esélyegyenlőség kategóriában 2013 után ismét a JOB Személyzeti Tanácsadó érdemelte ki a díjat, ezúttal a megváltozott munkaképességűek munkaerő-piaci integrációját segítő www.rehabjob.hu portál, Facebook-oldal és blog létrehozásával. A Tudatformálás terén pedig a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont (MOM Sport) társadalmi felelősségvállalási tevékenységét ismerte el a zsűri a DELFIN Díj odaítélésével, különösen a halmozottan hátrányos helyzetű sportolóknak rendezett versenyeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Életre kelt Leó, a debreceni szuperszámítógép

csü jún 18 , 2015
A világ legjobbjai közé emeli Magyarországot az új szuperszámítógép, amely nemcsak a tudományos kutatók és az egyetemi hallgatók munkáját könnyíti meg, hanem jelentősen hozzájárulhat az ország versenyképességének fenntartásához is – jelentette ki Kara Ákos infokommunikációért felelős államtitkár Debrecenben, a 3,7 milliárd forintos számítástechnikai beruházás ünnepélyes átadásán. A két évig épített […]
szerver