AppCampus: kár lenne kihagyni a lehetőséget

windows-telefonxMagyar fejlesztők és startup vállalkozások előtt is nyitva áll a lehetőség arra, hogy csatlakozzanak az AppCampus-hoz, egy mobilalkalmazások fejlesztését elősegítő programhoz. A résztvevők akár pénzügyi támogatást is kaphatnak ahhoz, hogy ötleteikből sikeres okostelefonos alkalmazást készítsenek. Az AppCampus-nak, a Nokia és a Microsoft közös kezdeményezésének egy 18 millió eurós finn alap ad hátteret, míg a magas szintű szakmai munkát az Espoo-i Aalto egyetem biztosítja. A nyílt program célja, hogy gyorsítsa a kreatív és széleskörűen használható alkalmazások fejlesztését a Windows Phone platformra, valamint üzleti lehetőséget biztosítson a fiatal vállalkozóknak. A Microsoft Magyarország, a European Entrepreneurship Foundation és a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetemen működő DEMOLA Budapest most egy olyan képzést hoz el Magyarországra április 7-én és 8-án, amely feltétele a programban való részvételnek.

A program elsősorban nem pénzügyi forrást jelent: a résztvevők tréningeken vehetnek részt tudásuk fejlesztéséhez a technológia, a tervezés, a design és a marketing területén. Az AppCampus vezetői képzést is biztosít annak érdekében, hogy valóban sikeres vállalkozások épülhessenek a fiatalok üzleteire.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A magyar filmesek a neten koldulnak

sze márc 19 , 2014
Az Indiegogo.com oldalán már támogatható a The Brillliants (nem elírás) című első magyar független tv-sorozat. A film olyan különleges témát dolgoz fel, ami -legalább is a gyártók közleménye szerint- túlmutat a hazánkban “zöld utat” kapó projekteken. A folyamatosan bővülő stáb, önerőből kezdett bele a mozi stílusú, teljesen egyedi sorozat leforgatásába. […]