Ajándékhegyek járnak a Lumia 640-hez

windows-telefonMegérkezett a Telenorhoz a Microsoft új Lumia 640 okostelefonja. A leggyorsabb Hipernet kihasználására is képes készüléket választók egy évig ingyenes Office 365 hozzáférést kapnak. A számítógépről, táblagépről és okostelefonról is elérhető szoftvercsomagot gigantikus, egy terabájt felhőtárhely egészít ki, szintén ajándékba a Lumia 640-t választóknak. A relatíve olcsó, középkategóriába szánt készülék Windows Phone 8.1-es operációs rendszerrel érkezik, amely a gyártó ígérete szerint még az idén Windows Mobile 10-re frissíthető.

A Lumia 640 ötcolos, HD-felbontású IPS LCD képernyővel érkezik, amelynek felületét Gorilla Glass 3 üveg óvja a karcolásoktól. A rendszer zökkenőmentes futtatásáról 1,2 gigahertzes, négymagos Qualcomm Snapdragon 400 lapka gondoskodik, a készülék nyolcgigabájt tárhelyet kapott, de microSD-kártyával utólag további 128 gigabájttal kibővíthető. A 4G/LTE modemnek köszönhetően akár a leggyorsabb Hipernet elérésére is alkalmas. A 2500 mAh-s akkumulátorral rendelkező telefon a képalkotás terén is elfogadható paraméterekkel rendelkezik: a hátlapi, 8 megapixeles kamera nagy fényerejű, ledes villanóval és automatikus fókusszal is kiegészül, valamint full-HD felbontású videó rögzítésére is alkalmas. A kijelző előlapján lévő, HD-felbontású kamera nagylátószögű lencsét kapott, hogy minél látványosabb szelfiket lehessen vele rögzíteni. A telefonra ingyenesen lehet letölteni a globális lefedettségű Here navigációs alkalmazás térképeit offline használatra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bici néni világrekorder lehet

szo máj 23 , 2015
A legtöbb szimultán mérkőzés nem regisztrált világrekordját a legendás kubai sakkozó, José Raúl Capablanca tartja, aki közel száz évvel ezelőtt, az 1920-as években összesen 13 545 szimultán mérkőzést játszott. Sinka Brigitta, Bici néni, a Békésszentandrásról származó 87 éves sakkmester évek óta azon dolgozik, hogy felülmúlja ezt a kimagasló teljesítményt, és felállítsa […]

Friss, ropogós