A Vodafone csupa szív és jóság

1

vodafoneMost nagyon sok pénzt megtakaríthat az aki a korlátlan beszélgetést választja a Vodafone családi kedvezményes csomagjából, jelentette be a szolgáltató. Már két fő esetén is igénybe vehető a családi ajánlat, amellyel a második előfizetés havidíjára jár a kedvezmény. A családi ajánlattal nagyobb ügyfélkör számára válik elérhetővé a korlátlan beszélgetés, mivel a nagyobb családok a páros ajánlatokon felül további kedvezményes SIM kártyákat vásárolhatnak és így további két SIM kártya kedvezményes használatára nyílik lehetőség.

A családi kedvezménnyel a megtakarítások mellett egyszerűbbé és átláthatóbbá válik a családtagok előfizetéseinek kezelése is, hiszen egy, közös számlát kapnak, így nem kell több fizetési határidőt fejben tartani. A Családi kedvezménnyel például a belföldi normáldíjas számok esetében havi 9 990 forintért korlátlan hívást, SMS és MMS küldést, valamint 500 MB adatforgalmi keretet kínáló Red Basic csomagok 7 990 Ft-os havidíjért lesznek elérhetőek, amennyiben már van a családban egy Red Basic. A megtakarítás tehát a kétéves szerződés időtartama alatt összesen 48 ezer, négy év alatt 96 ezer, nyolc év alatt 192 ezer, tizenhat év alatt 384 ezer forint… s mire az unokák nyúgdíjba mennek, már egészen komoly summa lesz.

One thought on “A Vodafone csupa szív és jóság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Microsoftos csúcsvezető igazolt a SAP-hoz

pén nov 14 , 2014
Új technológiai vezetőt nevezett ki a német SAP. Quentin Clark a Microsoft alelnöki székéből igazolt át, ahol többek közt adatplatform és felhő területeken dolgozott. Az SAP új CTO-ja az amerikai Palo Altóban fog dolgozni, és Clark Bernd Leukertnek, az SAP termékfejlesztésért, és innovációért felelős ügyvezető testületi tagjának fog riportolni. Elődje, […]