Invitel content marketing: arany- és ezüsteső

aranyxA Kreatív magazin arannyal jutalmazta az Invitelt a Content+Marketing Award verseny ’IT/Telekommunikáció’ kategóriájában és ezüsttel a ’Saját felületeken futó megoldások és kampányok” kategóriában. A zsűri által nagyra értékelt lakossági és kisvállalati edukációs program megmutatta, hogy a felhasználók igénylik az újdonságok bemutatását és az olyan hasznos információkat, amelyekkel bővíthetik ismereteiket. A törzsanyag összeállításán az online területen dolgozó kollégák koordinálásában együtt dolgozott az ügyfélszolgálat, a termékfejlesztésekért felelős team, a lakossági- és kisvállalati marketingért felelős csapat, a pr-osztály, illetve a HelpDesk munkatársai is. Az összehangolt munkának köszönhetően a program részeként születtek meg azok az ismeretbővítő, tájékoztató anyagok, amelyekkel most díjakat nyert a társaság.

A telekommunikációs cég fontosnak tartja, hogy olyan érdekes, látványos és könnyen megérthető tartalmakkal is ellássa ügyfeleit, amelyek segítségével jobban ki tudják használni az internet, valamint a folyamatosan fejlődő telekommunikációs eszközök előnyeit. Az Invitel Netbarát oldalán megjelenő ismeretterjesztő anyagokkal, illetve a lakossági és kisvállalati ügyfelek részére rendszeresen küldött elektronikus hírlevelekkel igyekszik segíteni a felhasználókat, legyen szó akár jelszóvédelemről, wifi beállításokról, vagy éppen az IPTV kényelmi funkcióiról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megcsípte az önkormányzati munkát a Digistar

hét jún 6 , 2016
Digistar Kft. nyerte a Baranya Megyei Önkormányzati Hivatal tenderét. A szerverek, adattároló rendszer, ezekhez kapcsolódó hálózati infrastruktúra, beszerzése, beüzemelése, hálózatépítés, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, továbbá a teljes szervezet és infrastruktúra lefedéséhez szükséges szoftverek beszerzésért a hivatal nettó 10 870 300 forintot fizet. A tenderen indult még az RG-NET Kereskedelmi és […]

Friss, ropogós