A UPC elindította Műsorvisszanéző szolgáltatását

101kiskutyaA UPC Magyarország bejelentette a Műsorvisszanéző szolgáltatását, amely most bevezetett Horizon HD Médiaboxán keresztül érhető el. Az új funkcióval egy teljes héten át visszanézhetők a tévécsatornák műsorai, anélkül, hogy külön be kellene programozni a felvételt; a UPC előfizetői így nem fognak lemaradni a foci Európa-bajnokság és az olimpia egyetlen fontos pillanatáról sem.

Mindeközben megújul az összes digitális televíziós szolgáltatás – így a UPC Műsorújság, MyPrime, TV Apps – kezelőfelülete is. A nézők áttekinthetőbb, kézre állóbb menüben navigálhatnak a tévés alkalmazások, a visszanézhető adások vagy a filmek között. A Műsorvisszanéző funkcióval egyelőre csak a legnézettebb 21 SD és 5 HD csatorna adásai pörgethetők vissza, de számuk jelentősen nőhet az ősz folyamán. A szolgáltatás a tervek szerint mobileszközökön is elérhető lesz a Horizon Go alkalmazással, így a UPC-nél többé sem térbeli, sem időbeli korlátai nem lesznek a tévézésnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Győzött a közakarat: Szávuly lett az elnök

pén jún 3 , 2016
A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség időszerűnek tartotta egy Adatvezérelt technológiák tagozat megalapítása, amely aktívan részt vesz a piac tájékoztatásában, oktatásában, sztenderdek, módszerek meghonosításában, az adatvezérelt marketing szolgáltatások megerősítésében, a szolgáltatók érdekeinek képviseletében. Huszics György, a szövetség elnöke az ülés során hangsúlyozta, hogy az új tagozat az 2014-ben alakult Adatvédelmi […]

És még ez is...