A Siemens csatlakozik a kormány beszállítófejlesztési programjához

A Siemens csatlakozik a kormány beszállítófejlesztési programjához — az erről szóló szándéknyilatkozatot hétfőn írta alá Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója Budapesten. Az elnök-vezérigazgató kiemelte, az együttműködés révén további lehetőség nyílik a magyar kis- és középvállalkozások számára, hogy kapcsolódjanak a Siemens beszállítói láncához.

A Siemens és a magyar kormány együttműködése az elmúlt években elmélyült, 2013-ban stratégia partnerséget kötöttek. A Siemens mintegy háromezer munkavállalót foglalkoztat Magyarországon, beszállítóik 82 százaléka magyar vállalkozás, a beszerzett volumenérték mintegy hatvan százaléka több mint kétezer magyar cégtől származik. A kétezer magyar beszállító cég közül ötszáz magyar partnerük rendelkezik a globális szállítóvá váláshoz szükséges minősítéssel, a 2016-os üzleti évben a magyar cégek 85 millió euró értékben exportáltak Siemens érdekeltségeknek világszerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Életmentő mobilapplikációt mutatott be az OMSZ

pén okt 13 , 2017
Szív City elnevezéssel az életmentést segítő mobilapplikációt mutatott be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ). Az alkalmazás lényege, hogy a mentőriasztást követően a felhasználók az eset 500 méteres körzetében jelzést kapnak, így a mentő kiérkezése előtt megkezdhetik az életmentést, vagyis a mellkaskompressziót – hangzott el. Csató Gábor, az OMSZ főigazgatója hangsúlyozta, hogy […]