Végre adaptív lett a Teletéka

MTVA-TeletekaTeljesen megújult a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tartalomszolgáltató és -értékesítő internetes portálja, a Teletéka – közölte az MTVA Sajtóosztálya. A tájékoztatás szerint a kezdetben csak mobilos kiszolgálásra specializálódott szolgáltatás mára már úgynevezett adaptív, a megjelenítő eszköztől független platformmá fejlesztették, aminek köszönhetően az oldal nem csupán mobileszközökön, hanem minden webböngészővel rendelkező eszközön – tablet, számítógép és okostelevízió – gond nélkül használható.

A videós tartalmak teljes hossza már most meghaladja a kétezer órát, de az MTVA igyekszik ezt a számot néhány hónapon belül a tízezer óra fölé emelni – idézi a közlemény Máté Attilát, az MTVA tartalomkereskedelmi vezetőjét. A közmédia archívumaiban található több millió órányi mozgókép és hanganyag bőséges utánpótlást jelent az oldalnak, így folyamatosan bővülő kínálatával a Teletéka hosszú távon is a legnagyobb magyar nyelvű, egyedi lekéréseket lehetővé tévő (VoD) szolgáltatás maradjon – tette hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bíróságok: jövőre 8-10 milliárd forint jut informatikai és épületfejlesztésekre

ked szept 22 , 2015
Az elmúlt három évben tizenöt-húszmilliárd forintot fordítottak a bíróságok tárgyi feltételeinek javítására – közölte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke. Handó Tünde a Debreceni Járásbíróság új épületének átadását megelőző sajtótájékoztatón hozzátette: a jövő évi 89 milliárdos költségvetésükből további nyolc-tízmilliárd forintot fordítanak informatikai és épületfejlesztésre. Márkusfalvi-Tóth Ádám, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi […]
ZX-81

És még ez is...