Ilyen egy bravúros tender

Budapest-2024-Nonprofit-Zrt-Windows-Server-Licence-tenderA BRAVONET Kft. a BRAVOGROUP RENDSZERHÁZ Kereskedelmi Kft.-vel közösen nyerte a 2024-es nyári olimpiai játékok pályázat-előkészítésére létrehozott társaság, a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. Windows Server Licence és vírusirtó szoftver bérlésére kiírt tenderét. Az ajánlatkérő az újonnan kialakítandó irodájába kíván a teljes informatikai környezet kialakítani, a nyertesnek a helyszínen már rendelkezésre álló szerver, storage, mentési-archiválási hardveres környezet és hálózati infrastruktúra felhasználásával kell a szoftvereket szállítania, és telepíteni. A szerződés eredetileg becsült összértéke nettó 17,5 millió, a beszerzés végleges összértéke nettó 13 200 432 forint lett. A tenderen a győztes társaságokon kívül indult a FLAXCOM HOLDING Elektronikai és Kereskedelmi Zrt. is, amelynek fő tevékenységi köre az ingatlan adásvétel.

(Utánanéztünk, mennyibe kerülhetnek a tenderen kiírt licencek – lásd táblázat. A Közbeszerzési Értesítő szerint a tender két darab ESET vírusirtót tartalmaz, ez úgy gondoljuk két húszas csomag lehet, s mivel a Windows szerverszoftverekhez is negyven felhasználói licencet vásárolt a kiíró, ezért a negyven munkaállomáshoz negyven vírusirtó licencet számoltunk. A maradék 8,5 millió forintból meg csak kijön annak a néhány szervernek az installálása… A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Itt az Erste MobilBank alkalmazása

csü júl 28 , 2016
Július közepétől érhető el az Erste MobilBank. Az Erste ügyfelek az alkalmazás letöltése után bárhonnan, bármikor, egyszerűen intézhetik mindennapi pénzügyeiket okostelefonjuk segítségével. Az applikáción keresztül minden fontosabb online banki funkció elérhető: megtekinthető a számlaegyenleg, a tranzakciók részletei, indítható átutalás vagy saját számlák közötti átvezetés, de aki szeretné akár Díjnetes számláit […]