A polcról levehető az iPhone 6 a Tesco Mobile-nál

iphoneAz Apple legújabb termékének, az  iPhone 6-nak a sikeres fogadtatását jelzi, hogy a hazai szolgáltatóknál jellemzően csak előrendeléssel juthatnak vágyott új telefonjukhoz az iOS rajongók. A Tesco Mobile azonnali és rapid megoldást kínál: a virtuális szolgáltató kínálatában az iPhone 6 tegnaptól megtalálható a nagyobb Tesco áruházak polcain.

A Tesco Mobile polcain az iPhone 6 4,7 hüvelykes kijelzővel, 16 GB-os memóriával, Apple garanciával vásárolható meg, összesen 69 Tesco hipermarketben, korlátozott mennyiségben. A készülék ára kétezer forintos lebeszélhetőséggel 219 990 forint. A Tesco Mobile téli akciójában azonnali egyenlegfeltöltés esetén további kedvezmény érhető el: húszezer forint feltöltése esetén az iPhone 6 készülék ára “csak” 211 990 forint. A készülék megvásárlása esetén is érvényesek a Tesco Clubcard lojalitás program kedvezményei, így az iPhone 6 vásárlók például 219 belföldi INGYENpercre is jogosultak a vásárlást követő hónapban.

Ez is érdekes

One comment to “A polcról levehető az iPhone 6 a Tesco Mobile-nál”
  1. Van, ahol az iPhone 6 16Gb-os változata, 216.900 Ft-ba kerül, kártyafüggetlenül, úgyhogy a 219.990 Ft-os Tesco Mobile függő készülék, nem is akkora nagy akció…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.