A Samsung Ultra HD filmcsomaggal és/vagy hangprojektorral csábít

oldtvHamarosan nyakunkon a karácsonyi vásárlási téboly, az elektronikai cikkek vásárlásának legnépszerűbb időszaka. A Samsung ezért idén október 10. és november 16. között egy különleges ajándékkal kedveskedik a vásárlóinak. A különböző méretben elérhető, 55” vagy azt meghaladó képátmérőjű Samsung HU8500, HU8200 és HU7500 UHD TV sorozatok modelljei mellé a vásárlók egy 500 GB-os, UHD filmeket tartalmazó háttértárat és/vagy hangprojektort-, illetve a HU8000 Full HD TV-khez hangprojektort kapnak, amellyel így még kellemesebben telhetnek az ünnepek.

„A vásárlók nagy többsége ma még nem tudja, hogy mi az az UHD. Mi magyarázat helyett jobb szeretjük megmutatni nekik, az Oscar-díjas mozifilmek és lélegzetelállító dokumentumfilmek pedig nem is érzékeltethetnék jobban mi mindent ki lehet hozni UHD TV-kből – mondta Gareth Lewis, a Samsung Electronics Magyar Zrt. fogyasztói elektronikai üzletágának vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Árvai celeb lett: ismét elnyert egy díjat

ked nov 11 , 2014
A Prezi egyik alapítója és vezérigazgatója, Árvai Péter lett az év európai internetes vállalkozója. Az Európai Bizottság által is támogatott Europioneers díj a kiemelkedő európai startup vállalkozásokat részesíti elismerésben. A Somlai-Fischer Ádámmal és Halácsy Péterrel kifejlesztett felhő alapú prezentációs rendszert mára több mint 45 millióan használják világszerte. Európa feltörekvő webes […]

Friss, ropogós