A Docler Holding befektetési célországként tekint Magyarországra

forintMegpróbáltatásai ellenére a Docler továbbra is stratégiai partnerként tekint Magyarországra! címmel tette közzé állásfoglalását a Docler Holding. A Docler csoport ahogy eddig, ezentúl sem csatol véleményt az adóhatósági eljárás egy-egy részletéhez, ugyanakkor továbbra is együttműködik a nemzetközi valamint a magyar hatóságokkal, lehetőségeihez mérten elősegíti az adójogi vita tisztázását és mihamarabbi lezárását. Nemes Tamás a cégcsoport kommunikációs és csr vezetője kiemelte: “a nemzetközi fórumokon zajló ügy lezárása minden érintett félnek kiemelkedően fontos érdeke.”

Mi több, a Docler csoport a jövőben is stratégiai partnerként és kitűnő befektetési célországként tekint Magyarországra. A cégcsoport évekig az egyik legnagyobb adófizetők közé tartozott Magyarországon és jelenleg is komoly összeggel gazdagítja a magyar költségvetést. A folyamatos adóvizsgálatok, nyomozások, előzetes zár alá vételek ellenére a cégcsoport az elmúlt években több, mint harmincmilliárd forintot költött hazai beruházásokra, fejlesztésekre és jelenleg is prioritásként kezeli a Magyarország számára fontos, stratégiai beruházások, vállalkozások felkarolását — áll a holding közleményében. (Kérdés persze, hogy milyen prioritásként. Gattyán György, a társaság alapítója és tulajdonosa ugyanis néhány éve Luxemburgba költöztette a főként erotikus tartalmakat közvetítő weboldalát létrehozó és üzemeltető vállalkozását. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öt év múlva feleslegessé válhatnak a kamionsifőrök

ked szept 22 , 2015
A Bosch szakembereit immár mindössze néhány év választja el olyan technika bemutatásától, amely biztosítja az autóvezetők számára a választás lehetőségét. „Autópálya-pilótánknak köszönhetően 2020-tól már láthatunk magas fokon automatizált gépkocsikat önmagukat vezetve közlekedni autópályáinkon” – jelentette ki Dirk Hoheisel, a Robert Bosch GmbH igazgatótanácsának tagja. E magas fokon automatizált vezetés során […]