Kormány: már a Festo is stratégiai partner

3

curtmichaelstollAz automatizálás technikával foglalkozó német Festo Kft.-vel kötött stratégiai együttműködési megállapodást a kormány, az erről szóló dokumentumot Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, és Curt Michael Stoll, a cégcsoport tulajdonosa írta alá. Az aláírás után letették a Festo tízmillió eurós beruházással épülő új gyáregységének alapkövét is.

3 thoughts on “Kormány: már a Festo is stratégiai partner

  1. Akkor keblemre! (tudom nagyon luddista a mellék zönge: de az automatizálás nem eleve az élő munkát csökkenti?)

  2. Gondolom a 10 MEUR-os beruházáshoz 36,4 db munkahely teremtésére adott a kormány 12,7 MEUR támogatást, (hiszen az ÁFÁ-t visszakapja, már nyert 2,7 mila eurt) és örökélet adómentességet. Mostmár csak az a kérdés, hogy az apróbtűs részben a jelenlegi dolgozók egynegyedét vagy harmadát engedik következmények nélkül kirúgni.

    1. Tisztelt Olvasónk!
      A színtiszta rosszindulatról tanúskodó bejegyzésétől ez úton határolja el magát a szerkesztőségünk.
      -szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Robotika: épp, hogy leszorultak a dobogóról a magyar diákok

hét júl 28 , 2014
Negyedikek lettek a magyar baptista diákok a RoboCup2014 Robotika világbajnokságon Brazíliában: a Joao Pessoa-ban megrendezett versenyen a nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Általános Iskola három diáklányból álló csapata a RobocupJunior Rescue (katasztrófamentés) kategóriában húsz ország 29 csapatával versenyzett. Papcsák Nóra, Jakab Ágnes és Poór Fanni felkészítő tanáruk, Abán Csaba segítségével érték el […]