Tavasszal indulhat a kereskedés az OXO részvényeivel

tőzsdeTavasszal indulhat a kereskedés a technológiai innovatív vállalkozásokból álló portfólióval rendelkező OXO Technologies Holding részvényeivel. A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett határozat szerint az OXO törzsrészvényeit március 19-i hatállyal az értékpapírlistára történő felvétellel regisztrálták az Xtend piacra. Az OXO Technologies a BÉT – közepes méretű vállalkozásoknak kialakított – Xtend piacára tavaly december 14-én kezdeményezte regisztrációját; a cég információs dokumentumát a BÉT február 3-án hagyta jóvá.

A tájékoztatás szerint az OXO csoport aktív szereplője a közép-európai régió korai és növekedési fázisú technológiai befektetési piacának, százezertől hárommillió euróig fektet be ígéretes innovatív cégekbe korai és növekedési fázisban egyaránt, illetve esetenként kivásárlásokat is végrehajt. A holding a technológiai innováció bármely területén aktív befektető. Portfóliójában a vállalati megoldások, a mesterséges intelligencia és adatalapú technológiai fejlesztések, a felhő alapú szolgáltatások, a kiberbiztonság, valamint a clean tech, fintech, agritech és med-tech típusú befektetések a jellemzőek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SEON Technologies: újabb tőkeinjekció

vas márc 21 , 2021
Tízmillió euró tőkéhez jutott az online csalások megelőzésével foglalkozó SEON, a magyar it-cég tőkeemelésében többek között a Spotify korai befektetője, a Creandum is részt vett – közölte a SEON Technologies Kft. A tőkeinjekció révén a 2020 decemberében csak 12, jelenleg pedig 47 embert foglalkoztató társaság száz fővel tervezi emelni létszámát. […]
euro

Friss, ropogós