A Canon amerikai szabadalomból nagyon erős

A Canon 2014-ben ismét az USA-ban legtöbb szabadalmat bejegyző japán vállalat lett, derült ki az IFI CLAIMS szabadalmi hivatal 2015. januári előzetes eredménylistája alapján. Kutatási és fejlesztési tevékenysége részeként a Canon számos országban és területen igyekszik minél több szabadalmat bejegyezni. A társaság közleménye szerint a vállalat célja a technológiai lehetőségek bővítése és minél több szellemi termékre vonatkozó jog megszerzése; ennek eszköze a műszaki, illetve a szerzői jogi részlegek közötti szoros együttműködés.

canon-szabadalomA Canon amerikai szabadalmi helyezése a japán vállalatok között 2005 – 2014 (A zárójelben szereplő számok a Canon összes vállalatra vetített helyezését mutatják.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vodafone: az összes telekommunikációs szolgáltatáshoz elég egy szerződés

ked febr 24 , 2015
A Vodafone Magyarország vállalati, valamint kormányzati ügyfelei számára virtuális alközponttal és interaktív hangmenü szolgáltatással (IVR) bővítette ki a 2014 őszén bevezetett Vodafone Iroda szolgáltatást, így számukra teljes körű telekommunikációs megoldást kínál, jelentette be Király István, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese. Király kiemelte, hogy az új szolgáltatással a vezetékes […]

Friss, ropogós