BudapestGO: egymillióan nem tévedhetnek

BudapestGOMárciusban már az egymilliót is átlépte a BudapestGO regisztrált felhasználóinak száma – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK közleménye szerint a társaság jegyvásárló és utazástervező alkalmazását már „több mint 2,5 millió ügyfél töltötte le”. A BudapestGO-val 37 millió útvonalat terveztek és 670 ezer felhasználó 6,7 millió jegyet és bérletet vásárolt. Január óta a BudapestGO az agglomerációban élőknek is jelentős segítséget nyújt az utazástervezésben, hiszen a MÁV-VOLÁN-csoport együttműködésében korábban a MÁV-HÉV és a MÁV-START érintett járatai után már elérhetők a Volánbusz Budapest elővárosában közlekedő 300-899-es számú autóbuszainak valós idejű adatai is. A felhasználók láthatják a járművek aktuális helyzetét, illetve azt is, hogy azok pontosan mikor érkeznek egy megállóba, vagy mikor indulnak onnan. Sőt az utazástervezés mellett az ügyfelek a helyi és a helyközi – kivéve környéki – Volánbusz-járatok igénybevételéhez szükséges jegyeket és bérleteket is megvásárolhatják a BudapstGO-ban.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Google: rengeteg a rosszindulatú hirdetés

szo ápr 1 , 2023
ShareTweetPinShareA Google 2022-ben több mint 5,2 milliárd hirdetést távolított el, több mint 4,3 milliárd hirdetést korlátozott, illetve több mint 6,7 millió hirdetői fiókot függesztett fel; 2021-hez képest kétmilliárddal több hirdetést távolított el. A vállalat éves jelentése szerint a Google emellett több mint 1,5 milliárd kiadói felületen blokkolta vagy korlátozta a […]
Google AdWords

És még ez is...