A Delta Systems a Balaton körül telepít

Delta BUXJegykiadó automatákat és utastájékoztató monitorokat telepít a következő nyári szezonra 1,5 milliárd forintos turisztikai fejlesztéssel a Delta Technologies Nyrt. leányvállalata vezette konzorcium – közölte a társaság.

A megbízást a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által kiírt uniós, nyílt közbeszerzésen nyerte el a konzorcium, amelyet a Delta Systems Kft., a Delta Technologies tulajdonában lévő leányvállalata vezet. A megvalósításra háromszáz nap áll rendelkezésükre. A szerződés 24 hónapnyi üzemeltetésről is szól. A leszállított rendszerek nettó üzemeltetési ára: 148.8 millió forint. A cég közleményben tudatta, hogy a nettó 1,497 milliárd forint értékű fejlesztéssel a Balaton mint kiemelt turisztikai régió közlekedésének javítását, valamint a tömegközlekedés színvonalának emelését kívánják elérni integrált informatikai megoldásokkal. A kezelőszemélyzet nélkül működő jegykiadó automaták célja, hogy bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítsanak több szolgáltató termékeinek, így a helyi és helyközi buszjegy, BAHART hajójegy, strandbelépők, múzeumi belépők és rendezvényekre, attrakciókra való belépők megvásárlásához.

A megbízás értelmében a konzorcium többek között 92 darab LED technológiájú, menetrend szerinti közlekedési eszközök aktuális menetrendjét – illetve valós idejű közlekedési adatait – mutató kijelzőt, valamint négyszáz, menetjegyek értékesítésére is alkalmas kombinált eszközt telepít a Balaton körül. A Delta Systems mint rendszerintegrátor a készpénzmentes jegykiadó automaták és utastájékoztató kijelzők beszerzésével és telepítésével, valamint a leszállított rendszerek üzemeltetésével összefüggő feladatokat látja el. A fejlesztési tervek szerint a LED kijelzők statikus menetrendi és dinamikus utastájékoztatási adatok, valamint központi diszpécseri, havaria és vészhelyzeti üzenetek, tájékoztatások megjelenítésére szolgálnak majd – áll a közleményben.

A konzorcium másik tagja a NEW LINE Kft., amelynek a Deltagroup Holding Zrt. a többségi tulajdonosa. E két társaság székhelye is azonos a Delta Systems Kft.-ével. A tenderen indult és elbukott a T-Systems Magyarország Zrt., a 4iG Nyrt., a Senso-Media Fejlesztő és Szolgáltató Zrt., valamint a SmartUp Solutions Kft.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új okoskarkötőt dobott piacra a Huawei

pén jún 24 , 2022
ShareTweetPinShareMár kapható Magyarországon a Huawei eddigi legvékonyabb okoskarkötője, a HUAWEI Band 7, amely nagy kijelzővel és továbbfejlesztett egészségügyi funkciókkal rendelkezik. Az okoseszköz segítségével nyomon követhető az alvás, a véroxigénszint, a stressz szint, a menstruációs ciklus és a szívritmus, 96 különböző beépített edzésmódjával pedig hasznos társ lehet az egészségfigyelésben- és menedzsmentben, […]
HUAWEI Band 7

És még ez is...