Lesz védelme a hordozható eszközöknek

oraAz intelligens órákat, a fitness eszközöket és a fizetési karkötőket fogják várhatóan használni minden ötödik mobil fizetési tranzakcióhoz 2020-ban – ez évente 500 milliárd dolláros forgalmat jelent –, ezért elkerülhetetlen, hogy az egyre terjedő kibertámadások célpontjaivá váljanak ezek az eszközök a WISeKey és a Kaspersky Lab szerint. A két vállalat bejelentette, hogy egy olyan technológiát fejlesztenek, amely mélyrehatóan integrálja a hitelesítést és az adattitkosítást az új hordozható eszközökbe, lehetővé téve a biztonságos kapcsolódást, kommunikációt és pénzügyi adatcserét.

A luxusórák gyártói, köztük a Bulgari már integrálta a WISeKey szabadalmaztatott biztonsági szoftverét, a WIS.WATCH-ot hálózatba kapcsolt óráiba. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára az eszközük biztonságos azonosítását és hitelesítését, illetve csatlakoztatását más eszközökhöz, például az okostelefonjukhoz, valamint a biztonságos hozzáférést az alkalmazásokhoz, személyes adatokhoz és a felhőalapú tárolóhelyekhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Legyőzhető a „vemödalen” frusztráció

hét jan 25 , 2016
ShareTweetPinShareA Nikon azt állítja, hogy segít a fotósoknak a „vemödalen” frusztrációjának legyőzésében – ez az a jelenség, amikor valaki valami csodaszépet próbál megragadni, de a témáról már több ezer azonos kép létezik – azzal, hogy „új szintre emeli a mindennapi dolgokat”, és varázslatosan átalakítja a hagyományos, unalmas témák fotózását. A […]

És még ez is...