Wanted: mobilt lopott az öltözőszekrényből

Az angyalföldi rendőrök keresik azt az ismeretlen férfit, aki mobiltelefont és készpénzt lopott el egy edzőterem öltözőszekrényéből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított ismeretlen tettes ellen lopás bűntett gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. augusztus 7-én 13 óra és 13 óra 30 perc között Budapest XIII. kerületében, egy edzőterem öltözőszekrényéből mobiltelefont és készpénzt lopott. Az elkövetőről értékelhető minőségű fénykép készült. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett is, de tegyen bejelentést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Locky zsarolóvírus miatt riasztást adott ki a Kormányzati Eseménykezelő Központ

hét szept 4 , 2017
Riasztást adott ki a Kormányzati Eseménykezelő Központ a Locky nevű zsarolóvírus új változatának megjelenése és terjedése miatt. Az elmúlt időszakban napi 23 millió, a Locky zsarolóvírus új variánsát tartalmazó kéretlen levelet küldhettek ki, a levelek kártékony mellékletet (.pdf vagy .7zip fájlt) vagy hivatkozást tartalmaznak, tárgyként megnyitásra ösztönző üzenettel a gyanútlan […]
Bitcoin

Friss, ropogós