Vodafone ReadyPay a Tele5 Taxinál

tele5-taxi-bank-terminalA Tele5 Taxi júliustól teljes flottájával csatlakozott a Vodafone ReadyPay szolgáltatáshoz. A Vodafone Magyarország által kifejlesztett ReadyPay mostantól a társaság 110 taxijában teszi lehetővé az utasok számára a bankkártyás fizetést. A ReadyPay mPOS terminál a BKK által is jóváhagyott készülék, amely a vele Bluetooth kapcsolattal párosított okostelefon vagy táblagép segítségével kapcsolódik az internetre. A fizetési tranzakció az okoseszközre telepített Vodafone ReadyPay alkalmazás segítségével kezdeményezhető a fizetendő összeg megadásával. Ezt követően a kártyabirtokos az mPOS terminál segítségével leolvashatja bankkártyáját vagy mobiltárcáját, illetve szükség esetén beütheti PIN kódját. A fizetési tranzakció ezután a hagyományos bankkártya leolvasóknál megszokott módon zajlik az OTP banki rendszereiben, és eredményéről mind az okoseszközre telepített Vodafone ReadyPay alkalmazásra, mind e-mailben érkezik értesítés az elfogadóhoz. A bankkártya birtokosa megadhatja érvényes e-mail címét, így a fizetési folyamat befejezésekor a tranzakció eredményéről ő is kaphat visszaigazolást. A szolgáltatás valamennyi Magyarországon forgalmazott kártyatípussal használható kedvező feltételekkel 4990 forintos beruházással.

A Vodafone ReadyPay szolgáltatás az OTP Bankkal, mint pénzügyi szolgáltatóval és a kártyaolvasó terminálok és a biztonságos tranzakciók piacán tevékenykedő francia Ingenico Group magyar leányvállalatával együttműködésben valósult meg. A szolgáltatás kiépítésében a MasterCard is részt vett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Közelg a Galaxy Note7

sze aug 3 , 2016
A Samsung Electronics lassan elkezdi szállítani a Galaxy Note 7-et, amelynek egyik nagy csodája az S Pen. A gyártó szerint a Galaxy Note 7 S Pen több egyszerű íróeszköznél – kulcs ahhoz, hogy többre legyünk képesek, a lehető leghatékonyabban és legpontosabban. A felhasználók már az ihlet pillanatában életre kelthetik ötleteiket a […]