Újabb tendert nyert a 4iG

Krisztina Krt 55, Magyar Telekom, MNBA 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (4iG) bejelentette, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által kiírt „K55 IT Infrastruktúra” megnevezésű uniós, nyílt közbeszerzési eljáráson a társaság a T Systems Zrt. és az Officium Szolgáltató Kft. konzorciuma nyertes ajánlatot tett. A projekt célja az MNB K55 irodaházban meglévő, Cisco rendszerhez illeszkedő információtechnológiai és tárgyalótermi infrastruktúra kialakítása, valamint implementációja, amely biztosítja az adott helyszínen dolgozók munkavégzését, valamint az épületben kialakításra kerülő számítógépterem, szinti rendezők működőképességét, továbbá ezen hardver és szoftver elemeinek rendszertámogatását és licenckövetésének biztosítását. A szerződés értéke fillérre pontosan nettó 1,888 834 765 milliárd forint.

A Krisztina körút 55. szám alatt lévő “K55” fantázianevű irodaház a Magyar Telekom régi székháza, amelyet a WING Csoport a 2015-ben a távközlési társasággal kötött előszerződéses kötelezettsége alapján, 2018. december 14-én a Gladiátor Befektetési Alapkezelő Zrt. által képviselt Boreasz Ingatlan Befektetési Alapon keresztül vásárolt meg a Magyar Telekomtól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Folytatódik a HTTP Alapítvány digitális képzési programja

csü ápr 29 , 2021
Négyszáz tanár és 1120 munkanélküli és karrierváltó képzése valósulhat meg a HTTP Alapítvány ingyenes tréningjein. A program immár harmadik alkalommal nyerte el a Microsoft Skills for Employability támogatását. Tavaly 1500 informatikai tanár vett részt a szervezet képzésein. A most induló képzéseken több más mellett a mesterséges intelligenciáról, a kiberbiztonságról, a […]
tanár