A távközlési adó miatt árat fog emelni a Telenor

1

 

A Telenor az új perc alapú távközlési adót érvényesíteni fogja áraiban mindaddig, amíg a szektort sújtó két különadó közül az egyiket kivezetik – közölte a Telenor Magyarország csütörtökön az MTI megkeresésére. A Vodafone arra figyelmeztetett, hogy az új adóteher jelentősen visszavetheti a beruházásokat, továbbá forgalomcsökkenést eredményez, ami közvetetten negatívan hat az érintett cégek áfabefizetéseire.

One thought on “A távközlési adó miatt árat fog emelni a Telenor

  1. Na ez van… meg lett előre mondva, hogy biztos, hogy a szolgáltatók árat fognak emleni… de sehol sincs olyan drága a mobil telefonálás mint nálunk!

    Ez a Matolcsy és sleppje, egy Barom. A hátán nem hordott ilyen hülyéket a föld, mint amilyenek Ők!

    Honnan vették, hogy nem fogják áthárítani a szolgáltatók az előfizetőkre? Ha ezt komolyan is gondolta, akkor menjen dokkmunkásnak, mert talán annyi esze van!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mókusok garázdálkodtak Jekatyerinburgban

pén máj 18 , 2012
  Egy mókuscsalád Jekatyerinburgban a Majakovszkij parkban elrágott egy vezetékeket, ezzel a város két kerületének lakóit vágták el az internettől, ráadásul zavar keletkezett a térfigyelő kamarák működésében és a nyilvános Wi-Fi szolgáltatásokban. A mókusok egy pózna kábeldobozába költöztek be. Amikor a munkások megbontották a kábeldobozt egy mókus kiugrott onnan, de […]