Új tápegységeket mutatott be a Thermaltake

thermaltake-toughpowerA Thermaltake bemutatja az új házaihoz készült Toughpower Gold és Smart M Bronze, valamint Smart Bronze tápegységeket.

A Thermaltake új kialakítású és magas teljesítményű tápegységeket mutatott be. Ezek a Toughpower Gold széria (550W/650W/750W), Smart M Bronze termékcsalád (650W/750W/850W) és a Smart Bronze termékek (550W/650W/750W). A Toughpower sorozat prémium, 80 PLUS Gold minősített tápegységei egyedülállóan hatékonyak és stabil, kiegyensúlyozott teljesítményűek — áll a gyártó közleményében. Moduláris kialakításúak, így könnyű eltávolítani a nem szükséges kábeleket ezzel is rendet teremthetünk a számítógép belsejében. Az ultrahalk ventilátor csendben teszi a dolgát. A 80 PLUS Bronze minősített Smart M és Smart termékvonal költséghatékony választás a felhasználóknak.

A fél moduláris kialakítású Smart M család ipari teljesítményű védelemmel és előre telepített RPM vezérelt ventilátorral kifejezetten a halk működésre lett tervezve. A Smart termékek jellemzője, hogy lapos profilú kábelekkel és 140 mm átmérőjű hőmérséklet vezérelt ventilátort tartalmaznak. A ventilátor automatikusan felismeri a tápegység terhelését, így szükség esetén növeli a sebességét, azonban precíz kialakításának köszönhetően mindezt csendben teszi. A Toughpower Gold és Smart M Bronze, valamint Smart Bronze termékeket kifejezetten azoknak az otthoni és irodai felhasználóknak szánják, akiknek fontos a 24/7 órás folyamatos üzemidő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Továbbra is gyengélkedik az OTP internetbank-rendszere

vas nov 6 , 2016
Technikai okok miatt csak részben volt elérhető a múlt hét végén az OTP Bank internetbankja. Az MTI megkeresésére a cég azt közölte, hogy technikai probléma miatt az OTPdirekt szolgáltatás részlegesen érhető el, a rendszerek működésének helyreállításán dolgoznak a szakértők. Az OTP Facebook-oldalán azt is közölte, hogy a Smartbank felületen utalhatnak […]